7News

Фестиваль «Чорноморський степ» в Одесi

Украина | 22 июля 2024, 12:07
Фестиваль «Чорноморський степ» в Одесi

На вихіднi в парку ім. Т. Г. Шевченка пройшов цiкавий фестиваль старовинних культурних традицiй Украiни. Його урочисте відкриття вiдбулося біля самого пам?ятника Кобзарю в п'ятницю. А вже в суботу 2 липня одесити та гостi мiста радiли тому яка була чудова та яскрава «Ярмарка культур».

На фестиваль завітали представники громадськості та національних спільнот з 8 областей України. Глядачам презентували дiйсно культурні унікальностi. Це були незвичайні майстер-класи з петриківського розпису, витинанки, ліплення з глини та інших творчих навичок.

Крiм того відбулися музичні виступи етногуртів та фольклорних колективів. Особливо зацiкавило глядачiв інсценування уривку старовинного обряду українського весілля Слобожанщини та виступ ансамблю народної музики «Слов?яни».

На третiй день фестивалю на виступи етнорокгуртів всix вiдвiдувачiв запросив— More Music Fest. Вiн пройшов на концертному майданчику «Мушля».

Взагалi Фестиваль «Чорноморський степ» - це чудовий приклад дуже приємного культурного вiдпочинку в нацiональних традицiях.

По материалам: Odessa Daily
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)