7News

Німеччина оголосив про надання нового пакету допомоги Україні

Мир | 20 марта 2024, 09:22
Німеччина оголосив про надання нового пакету допомоги Україні

На засіданні у форматі "Рамштайн" міністр оборони Німеччини, Борис Пісторіус, оголосив про надання нового пакету допомоги Україні на суму €500 млн. Цю інформацію передає видання Tagesschau.

За словами міністра, Україна продовжує відстоювати свою незалежність від агресії Росії, і новий пакет допомоги має на меті підтримати українські військові зусилля у цьому напрямку. Засідання у форматі "Рамштайн" також підтвердило підтримку союзників України у боротьбі з агресором.

Пакет допомоги включає поставку 10 000 артилерійських снарядів з запасів бундесверу, а також покриття витрат на 180 000 боєприпасів за чеською ініціативою. Крім того, в рамках цього пакету Україні буде поставлено 100 бронемашин для піхоти та 100 транспортних машин.

Міністр оборони США, Ллойд Остін, також підтвердив на засіданні підтримку військових зусиль України у боротьбі з агресією Росії. Він наголосив на тому, що Сполучені Штати продовжать підтримувати Україну, не допустивши невдачі, незважаючи на гальмування фінансування для Києва з боку Конгресу.

Зусилля Німеччини та Сполучених Штатів щодо надання військової допомоги Україні є чітким сигналом міжнародної підтримки українського суверенітету та територіальної цілісності. Цей крок свідчить про рішучість західних країн допомагати Україні у відстоюванні її прав на міжнародній арені.

Україна висловлює вдячність за підтримку та продовжує свій курс на зміцнення демократії та незалежності в умовах геополітичних викликів. Цей новий пакет допомоги стає важливим етапом у підтримці України у її боротьбі за мир та безпеку в регіоні.

e-news.com.ua

По материалам: e-news.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)