7News

Четверте звинувачення Трампа: Спроба скасувати результати виборів 2020 року

Мир | 17 августа 2023, 00:38
Четверте звинувачення Трампа: Спроба скасувати результати виборів 2020 року

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп знову опинився під звинуваченням, цього разу у спробах скасувати результати виборів 2020 року у штаті Джорджія. Інформацію про це оприлюднив телеканал CNN, посилаючись на обвинувальний акт.

Ця справа вже стала четвертою кримінальною справою проти Трампа, а другою, що стосується звинувачення у спробі фальсифікації результатів виборів президента у 2020 році. Обвинувальний акт став результатом дворічного розслідування.

Список обвинувачень включає пункти про нібито надання неправдивих заяв спікеру палати представників та державному секретарю Джорджії, а також спонукання до порушення ними присяги у грудні 2020 року та січні 2021 року.

За звинуваченнями, Трамп та його адвокат Джон Істман подали фальшиві документи у справі федерального суду в Джорджії, де неправдиво твердилося, що тисячі людей проголосували на виборах незаконно. Сам Дональд Трамп заперечує будь-які порушення закону.

Прокурори твердять, що існувала змова для зміни результатів виборів 2020 року на користь Трампа.

"Трамп та інші обвинувачені відмовилися визнати свою поразку, і свідомо та навмисно спільно долучилися до змови з метою незаконної зміни результатів виборів на користь Трампа", - підкреслено в обвинувальному акті.

По материалам: e-news.com.ua
Добавить комментарий:
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:
 Введите верный ответ 
Комментариев (0)